Referenties

"HISWA te water"

Vanaf 2018 verzorgt McKili de catering voor “HISWA te water”. “HISWA te water” is hét evenement voor watersport liefhebbers, met maar liefst 20.000+ bezoekers. Sinds 2012 vindt de “HISWA te water” plaats in Amsterdam Noord, en vanaf 2018 is de “HISWA te water” aan de Bataviahaven  in Lelystad te vinden. Met een uitgebreid aanbod aan foodstands en unieke foodstrucks, wordt dit een waar spektakel.

"HISWA te water"Bataviahaven in Lelystad
Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses

Sinds 2016 verzorgt McKili de totale catering voor het wereldkampioenschap dressuur jonge paarden in Ermelo. Vier dagen lang 300 VIP’s, 4000 man publiek en ongeveer 200 man crew. De totale verzorging van dit evenement is handen van McKili Catering.

Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young HorsesErmelo
ABN Amro

Al vanaf 2007 mogen wij ons hofleverancier van ABN Amro kantoor Alkmaar noemen. De kwartaal kick off, zomer barbecue’s, de kerstborrels, nieuwjaarsrecepties tot het afscheid van enkele pensioengerechtigde medewerkers. McKili is er bij.

ABN AmroAlkmaar
Gemeente Hollands Kroon

Bij de gemeente Hollands-Kroon zijn we vaak te gast, en zij ook bij ons. Nieuwjaarsontbijt, raadsvergaderingen tot de Veteranendag in ons nieuwe pand.

 
Gemeente Hollands KroonAnna Paulowna
Koopman Racing

Tussen Koopman Racing en McKili is inmiddels een leuke en langdurige samenwerking ontstaan.

Opening van de M3 Cup, 12,5 jarig bestaan van de zaak en zelfs de bruiloft van eigenaars Hein en Yasmin Koopman mochten we vieren.

Koopman RacingWinkel
Pepsico

Voor Pepsico Nederland, afdeling Lays te Langedijk en Quaker Oats te Rotterdam verzorgen wij jaarlijks diverse evenementen zoals familiedagen en kerstdiner’s.

PepsicoRotterdam
DodgeRam.nl

De samenwerking met Ria Bijvelds is in 2014 ontstaan in Erp. Wat een bevlogen onderneemster! De samenwerking zet zich voort met de volgende mijlpaal, de opening van de tweede vestiging van Dodge Ram in Purmerend.

DodgeRam.nl Purmerend
BAM Interflow

Bij het seminar ‘introductie van de uiterst moderne Flex OK 2.0’ van Interflow te Wieringerwerf werden ruim 250 mensen ingelicht over de uiteenlopende ontwikkelingen bij Interflow. McKili Catering ontving deze mensen aan het begin van de dag en zorgde ervoor dat het hen in de loop van de dag aan niets ontbrak. Ook werd er dezelfde avond een feest voor de medewerkers georganiseerd.

BAM InterflowWieringerwerf
Klaver Autogroep

Voor Klaver Autogroep in Alkmaar hebben we al een aantal medewerkers bijeenkomsten verzorgd, zoals de bouwvak barbecue en het kerst buffet.

Klaver AutogroepAlkmaar
Stammis Horeca

In opdracht van Stammis Horeca Verhuur verzorgden wij de afgelopen jaren al diverse evenementen.

Stammis HorecaHeerhugowaard
Blammo Events

Blammo Events, onderdeel van Blammo Media is hét bedrijf dat gespecialiseerd is in videogames gerelateerde media, evenementen en consultancy…en een tevreden opdrachtgever van McKili Catering.

Blammo EventsAmsterdam
Gemeente Heerhugowaard

Bij de Gemeente Heerhugowaard zijn we regelmatig te gast, raadsvergaderingen, overwerkmaaltijden, verkiezingsuitslagen en diverse lunches mochten wij hier al verzorgen.

Gemeente HeerhugowaardHeerhugowaard