De Moordcruise

Het meest bekende moordspel van Nederland is een avondvullend culinair dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord. Tijdens deze denkbeeldige cruise raakt u verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak. Onder het genot van een heerlijk diner of smakelijke lunch kruipt u in de huid van een kleurrijk, maar uiterst verdacht personage. De MoordCruise, bekend van diverse radio- en tv programma’s, wordt beschouwd als meest toonaangevende moordspel van Nederland.

Rollenspel

De MoordCruise is in de Smakelaerij geschikt voor groepen vanaf moordcruise10 tot 70 personen. Het moordspel wordt gespeeld met 8, 10 of 12 gasten per tafel. Elke tafel heeft een identieke rolverdeling. U bevindt zich op het achterdek van een decadent jacht, waar het diner zal plaatsvinden. Plotseling vliegt er een helikopter van de Jamaicaanse politie over… Uw gastheer is vermoord, onder u bevindt zich een moordenaar. Een onderzoek wordt ingesteld en niemand mag het schip verlaten tot de moordzaak is opgelost. Via geluidsfragmenten, spelkaarten en aanwijzingen van onze begeleiding beleeft u de spannendste Cruise ooit.

Diner

Het diner bestaat uit een culinair 4 gangen menu, wij zullen u en uw gasten verrassen met de heerlijkste combinaties. Dit avond of middag vullende programma bieden wij aan voor € 65,- per persoon*.

KenmerkenDinnergame, spanning, humor, teambuilding, rollenspel, culinair
Aantal personenVanaf 10 tot 70 personen
TijdsduurGespeeld binnen een 4 uur durend arrangement
VoertaalNederlands
DoelgroepBedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vrienden of familie-uitje
LeeftijdAanbevolen vanaf 12 jaar
BeschikbaarheidHele jaar

*prijs is inclusief btw en exclusief drankjes.