Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – MVO & MBO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfvoering. Wij houden dit altijd in ogenschouw in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij streven naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit.

Catering

Voor onze producten maken wij zoveel mogelijk gebruik van onze lokale leveranciers. Ook ons bedienend personeelsleden komen uit de regio waardoor en er zo min mogelijk woon-werk verkeer is en daardoor de CO2 uitstoot geminimaliseerd wordt.

Earth

Wij verwerken zo veel mogelijk biologische ingrediënten in onze producten en gebruiken ook waar mogelijk biologische dranken. U kunt hierbij denken aan Earth Water, Earth Coffee, Dilmah thee en biologische sappen.

ISD Noordkop

Naast aandacht voor onze producten en ingrediënten is ook het sociale aspect een aandachtspunt. Wij werken daarom samen met ISD Noordkop. Deze organisatie ondersteunt mensen die moeite hebben om mee te komen in het reguliere arbeidscirquit. Onder onze begeleiding verrichten deze mensen diverse werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Green Key

Veel van onze locaties zijn in het bezit van een greenkey. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.