Locaties

De Smakelaerij, Winkel

Een unieke locatie, gastvrije service, creatieve keukenmeesters en uitstekende bereikbaarheid. Dat is in een notendop ”De Smakelaerij” in Winkel.

Uw verjaardag, jubileum of bijeenkomst. Walking diner, buffet of feestavond. Het kan allemaal!

Door de ruime opzet van de zaal en de privéruimte is ”De Smakelaerij” ideaal om grotere groepen te ontvangen tot 130 personen, maar ook uitermate geschikt voor uw kleinere bijeenkomst.

Capaciteit: 70 bezoekers in een theateropstelling en 130 bij een staande receptie of staand bij een evenement.

Ga voor meer informatie naar: www.smakelaerij.nl

Grote Sint Laurenskerk, Alkmaar

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als multifunctioneel centrum. De middeleeuwse entourage gecombineerd met de toepassing van moderne materialen in de nieuwe voorzieningen maakt het gebouw bijzonder geschikt voor haar huidige bestemming. Als een van de grotere locaties boven het Noordzeekanaal is de Grote Sint Laurenskerk zeer geschikt voor velerlei evenementen. Het gebouw is goed geoutilleerd met onder andere 220 V en 380 V aansluitingen, verwarming, vrij indeelbare paneelwanden, gordijnafscheidingen, verplaatsbare podiumdelen en stoelopstellingen, licht- en geluidsinstallatie, voorzieningen voor TV-opnames en aansluitingen voor een mobiele keuken.

Alkmaar ligt op slechts 30 autominuten vanaf Schiphol. Binnen loopafstand van het kerkgebouw liggen vier parkeergarages, die vanaf de ringweg snel te bereiken zijn, terwijl het NS station op 10 minuten loopafstand ligt.

Ga voor meer informatie naar: www.grotekerk-alkmaar.nl

Cultuurkoepel, Heiloo

In de regio onderscheidt de koepel zich door haar formaat, vorm, sfeer en ontvangstmogelijkheden, inclusief gratis en ruime parkeerfaciliteit.
Het pand heeft de kenmerkende bouwstijl van de jaren dertig van de vorige eeuw. Een extra bijzonderheid zijn de veertien muurschilderingen van Thé Lau, hij beeldde op die manier de Via Crucis uit, de laatste stappen van Jezus op weg naar zijn kruisiging. Bij de renovatie zijn maatregelen genomen ten behoeve van de akoestiek. Die heeft nu de waardevolle klank van een kerk behouden en de geluidsinstallatie verzekert een uitstekende verstaanbaarheid.

Capaciteit: 300 bezoekers in een theateropstelling en 450 bij een staande receptie of staand bij een concert.

Ga voor meer informatie naar: www.cultuurkoepelheiloo.nl

Huis Nijenburg, Heiloo

Een idyllisch 18de-eeuws buiten, een imposante oprijlaan, een romantische boomgaard; Nijenburg spreekt tot de verbeelding. Een perfecte ambiance voor kleine partijtjes, recepties, vergaderingen, concerten en trouwerijen.
De panden van Vereniging Hendrick de Keyser mogen dan soms eeuwenoud zijn, de faciliteiten zijn dat zeker niet. In Nijenburg kunt u gebruik maken van verschillende audiovisuele hulpmiddelen, zoals een microfoon, beamer, of een flip-over. U kunt uw wensen doorgeven, dan zorgen wij dat alles gereed staat.

Ga voor meer informatie naar: www.hendrickdekeyser.nl

House of Amsterdam, Amsterdam

Een rijke historie in het hart van Amsterdam

Het als Suikerfabriek gebouwde pand aan de Herengracht 168, werd in 1638 in opdracht van Michiel Pauw opnieuw ontworpen door Philip Vingboons in de stijl van het Hollands Classicisme. De geheel zandstenen gevel is architectonisch bijzonder. Aanvankelijk was het Bent-heimer zandsteen zeer lichtgekleurd. Men sprak daarom ook wel van het Witte Huis. Het pand weerspiegeld de duurzame creatieve geest van Amsterdam en wordt gezien als één van de meest toonaangevende panden van de Amsterdamse grachtengordel.

Dit prachtige Amsterdamse Grachtenpand biedt vanwege de vele verdiepingen en vertrekken oplossing voor diverse events.

Capaciteit: Van 10 tot 500 personen

Ga voor meer informatie naar: www.houseofamsterdam.com

Willibrorduskerk, Haringhuizen

De Willibrorduskerk met zijn ingekorte toren vormt nog altijd het hart van het kleine dorpje Haringhuizen in de kop van Noord-Holland. De kerk aan de Dorpsstraat 5 ligt iets verhoogd op een terp en stamt uit de 15de eeuw. Het interieur is sfeervol en bevat een preekstoel en doophek uit 1654. Op de vloer zijn nog altijd de bijzondere, oude grafzerken te bewonderen. In de kerk staat een prachtig Engels orgel.

Capaciteit: Maximaal 120 personen

Westergasfabriek, Amsterdam

Een prachtige ruwe locatie waar alle mogelijkheden waargemaakt kunnen worden. Zo keert McKili catering hier jaarlijks terug bij het bekende “Firstlook Event“, hét grootste game-event van Europa!

Capaciteit: Meer dan 1000 personen

Ga voor meer informatie naar: www.westergasfabriek.nl

Orangerie, Middenmeer

Een prachtig locatie waar elk feest mogelijk is. Door zijn prachtige inrichting binnen waar je je midden in de natuur. Ook rondom is een prachtige tuin aangelegd. Of het nu mooi weer of regent of sneeuwt, uw feest is hier absoluut een succes en een herinnering om nooit meer te vergeten.

Capaciteit: 60 personen

Theaterfabriek, Amsterdam

De Theater Fabriek Amsterdam is een theater waarbij het industriële en robuuste karakter van de oorspronkelijke fabriekshal op unieke wijze behouden is gebleven.

In het theater staat een aantrekkelijke en gevarieerde theaterprogrammering onder de noemer ‘Stage Theaters Programmering’. Naast de theatervoorstellingen vinden er bijna dagelijks diverse zakelijke evenementen plaats.

Capaciteit: 10 tot 1.000 personen

Ga voor meer informatie naar: www.theaterfabriekamsterdam.nl

Slot, Schagen

Trouwen op een romantische locatie? Op zoek naar een inspirerende vergaderzaal? Een bijzondere plek nodig voor een receptie of feest? Of juist op zoek naar dé locatie voor een cultureel evenement? Slot Schagen heeft het allemaal!

Capaciteit: Tot maximaal 80 personen

Ga voor meer informatie naar: www.slotschagen.nl

Hofstede De Beesde, Bunnik

Hofstede de Beesde is een landgoed uit de 15e eeuw met een rijke historie. Deze historie is voelbaar in alle ruimtes van de prachtige locatie; waar door het handhaven van oorspronkelijke kenmerken de authentieke uitstraling bewaard is gebleven.
In het interieur zijn de prachtige weldaad en oude glorie voelbaar; klassieke elementen in warme contrasten.

Een stijlvolle en sfeervolle ambiance, waar het aangenaam vertoeven is; mede door de goede bereikbaarheid en ruime parkeervoorziening met maar liefst 200 gratis parkeerplaatsen. Kiest u voor eenvoud? Of voor culinaire hoogstandjes? U En natuurlijk ook voor een sfeervolle receptie, jubileum, bruiloft of familiefeest.

Ga voor meer informatie naar: www.debeesde.nl

Forteiland, IJmuiden

Het Forteiland IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Dit Forteiland is aangelegd rond 1885 als belangrijke vooruitgeschoven verdedigingspost van de toegangspoort tot Amsterdam. Het prachtige, halfondergrondse fort is het grootste van de Stelling en een Unesco-werelderfgoed. In de Tweede Wereldoorlog maakte het Forteiland deel uit van de Atlantikwall, wat de aanwezigheid van de later gebouwde bunkers verklaart.
Het 4 ha. grote eiland waarop het fort staat, met een uitgebreid gangenstelsel, meer dan 40 kamers en een indrukwekkende koepelzaal, is een uitdagende en vooral unieke evenementenlocatie. De droom van iedere organisator van cre-actieve evenementen.

Ga voor meer informatie naar: www.forteiland.nl

Mas Boronat, Spanje

Bij dit prachtige wijndomein in Salomó kunt u heel goed een tot de puntjes verzorgde bruiloft, event of jubilaris vieren. Het is mogelijk om verschillende locaties af te huren met daarbij voor u gasten hotelkamers.

Het hotel van Mas Boronat heeft 3 buitenzwembaden en een seizoensgebonden buitenzwembad. Het hotel heeft een restaurant en je kunt in een bar/lounge lekker met een drankje proosten. Talloze opties, waarbij u zicht waant in een waar paradijs.

Ga voor meer informatie naar:   http://www.masboronat.es/index.html

Laurenskerk, Kolhorn

De Laurenskerk in het vissersdorpje Kolhorn stamt mogelijk uit de 15e eeuw, maar werd later gewijzigd met driezijdige sluiting en een noordelijke uitbouw. De toren bestaat uit een eenvoudige 19e-eeuwse toren met achtzijdige spits

In de klokkenstoel hangt een klok met een diameter van 107 cm gemaakt in 1418 door Willam Butendiic. Het mechanisch torenuurwerk stamt uit circa 1780.

Capaciteit: maximaal 160 personen