Beleef een bijzondere lunch, diner of BBQ op deze unieke locatie. De Smakelaerij heeft twee sfeervolle ruimtes, ideaal voor een kleine bijeenkomst maar ook om grotere groepen te ontvangen. Culinair dineren, een thema diner, high tea of high wine? Wij maken herinneringen. De keuze is groot. Kiest u voor een walking dinner, sitting dinner, thema-diner, een buffet of een barbecue? Smaak en beleven gaan hand in hand. Wij denken graag met u mee.

Walking dinner: Ongedwongen dineren. We serveren kleine gerechten die staand of zittend gegeten kunnen worden.

Sitting dinner: Genieten met z’n allen aan een lange tafel, of in groepjes. We stellen graag een meergangen menu voor u samen.

Buffet: We hebben een samenstelling gemaakt van diverse buffetten met een thema. Heeft u een ander thema? Wij worden graag geïnspireerd.

Barbecue: Eten is beleven! Authentiek barbecueën met heerlijke vlees-, vis- en groentespecialiteiten, huisgemaakte salades, sauzen en boerenbroodsoorten. Onze grillmasters barbecueën bij weer of geen weer. U kunt plaatsnemen hoog en droog in de Smakelaerij of bij mooi weer op ons terras.

Lunch: Geniet van een lunchplatter, uitgebreid lunchbuffet of een Lunch Deluxe. Bij een lunch Deluxe kist u voor het hele gezelschap een voor- en een hoofgerecht; we sluiten af met koffie of thee en een huisgebakken koekje.

High tea: Geniet van een high tea met een verhaal. We serveren Fairtrade-thee met een persoonlijke boodschap. Maak kennis met de wereld van thee en bijpassende hartige en zoete gerechten.

High wine: Geniet van een glas wijn in de hand van de meeste heerlijke en verrassende bites. In goed gezelschap en met een fantastisch uitzicht!

Thema-diner/feest: Iets speciaals te vieren? Eten (en feesten) met een speciaal thema…. Al eens gedacht aan een babyshower, kraamfeest, twenty-one dinner, graduation party, Abraham of Sarah of After-work party?

Onze keukenmeesters werken met verse producten van hoge kwaliteit. Wij koken met passie voor mooie ingrediënten. U wordt op uiterst vriendelijke en attente wijze behandeld door onze vakkundige gastheren en -vrouwen.

Ons team bestaat uit vindingrijke eventplanners, creatieve keukenmeesters en stoere grillmasters. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op info@mckili.nl, telefonisch via  0224 75 11 83 of via ons contactformulier.